قسمت 1 : جینو سفر هیجانانگیز خودش رو از کرانههای امالفی شروع میکنه. او به شهر زیبای امالفی میره؛ همون جایی که در کودکی هنگام تعطیلات به اون جا میرفتند و هنوز هم برای گردشگران جذابیت داره.شهر امالفی رو در دنیا اغلب به خاطر لیموهاش میشناسن. جینو به دیدن باغهای دورافتاده مرکبات که بالای صخرههای شهر هستند، میره و اون جا لیموهای افسانهای امالفی رو به همراه خانواده صاحب باغ مزه میکنه. جینو با الهام از باغ زیبای لیمو، تصمیم میگیره یک موس خامهای لیمو درست کنه.روی این موس خامهای با خردههای بیسکویت خوشمزه آمارتی پوشانده خواهد شد. او برای این کار از میوههای خاص امالفی و آب نارگیل و لیمونچلو استفاده میکنه.
قسمت 2 : جینو سفر خودش رو با دیدار از شهر ناپل ادامه میده. او در این شهر به دنیا اومده و میخواد غذاها و محصولات مهم غذایی اون جا مانند پیتزا و قهوه رو امتحان کنه. جینو به سراغ غذای مورد علاقه مردم شهر یعنی پیتزای سرخشده میره و به یک آشپز چیرهدست در درست کردن اسنکهای خیابونی کمک میکنه. جینو در حالی که از خوردن خوراکیهای خوشمزه اطرافش سرمست شده، غذایی رو به ما معرفی میکنه که زمان مدرسه براش درست میکردند: مرغ سرخ شده با پودر سوخاری که روی یک سس با طعم پیتزا سرو میشه و روی مرغ برشهایی از پنیر موتزارلای مخصوص قرار میگیره. جینو پیش از پایان سفرش از کافهای دیدن میکنه که ۶۳ نوع قهوه مختلف به مشتریهاش ارائه میده. منطقهی آتشفشانی آخرین مقصد اوست. در سمت غرب کوه وزوو، یک آتشفشان خاموش آرمیده که منزلگاه یک رستوران ارگانیک است. جینو از دهانهی آتشفشان سبزیجات خودش رو میچینه تا با اونها یک فریتاتای خوشمزه با گوجه فرنگی تازه، ریحان و زیتون درست کنه.
قسمت 3 : سرآشپز ایتالیایی ما جینو به شهر زیبای پولیا سفر میکنه. شهری که در آن جا زندگی مدرن با سنتهایی به قدمت چند قرن در هم آمیختهاند. شهرت این ناحیه در جهان به خاطر روغن زیتون است. جینو نگاهی به درختان پیچدار زیتون میاندازد. درختانی که هزاران سال است فرمانروای چشمانداز آن جا هستند. در یک خانه روستایی جینو میخواد با گوشت فیله گاو یک کارپاچیوی عالی درست کنه که با گرمولاتا، چاشنی و سالاد سبزیجات سرو میشه. جینو سفر خودش رو با دیدار از پولیا، مرکز باری ادامه میده. جایی که او نمونه جالبی از بستنی با روغن زیتون رو امتحان میکنه. او به زودی چیزهای جدیدی کشف میکنه. در یکی از خیابانهای بسیار قدیمی شهر، جینو خانمهای رو ملاقات میکنه که با مهارت خاصی با دست نوعی پاستای خاص رو به شیوه سنتی تهیه میکنند. اما بهتر اینه که جینو به جای درست کردن پاستا، با استفاده از اون یک غذای خوشمزه درست کنه. یک غذای رنگارنگ با استفاده از پاستا، بروکلی، گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل؛ ساده اما بسیار خوشمزه. در پایان و هنگام غروب جینو برای دیدار و گفتوگو با مردم به بندر شهر میره.
قسمت 4 : سرآشپز ایتالیایی ما جینو به شهر زیبای پولیا سفر میکنه. شهری که در آن جا زندگی مدرن با سنتهایی به قدمت چند قرن در هم آمیختهاند. شهرت این ناحیه در جهان به خاطر روغن زیتون است. جینو نگاهی به درختان پیچدار زیتون میاندازد. درختانی که هزاران سال است فرمانروای چشمانداز آن جا هستند. در یک خانه روستایی جینو میخواد با گوشت فیله گاو یک کارپاچیوی عالی درست کنه که با گرمولاتا، چاشنی و سالاد سبزیجات سرو میشه. جینو سفر خودش رو با دیدار از پولیا، مرکز باری ادامه میده. جایی که او نمونه جالبی از بستنی با روغن زیتون رو امتحان میکنه. او به زودی چیزهای جدیدی کشف میکنه. در یکی از خیابانهای بسیار قدیمی شهر، جینو خانمهای رو ملاقات میکنه که با مهارت خاصی با دست نوعی پاستای خاص رو به شیوه سنتی تهیه میکنند. اما بهتر اینه که جینو به جای درست کردن پاستا، با استفاده از اون یک غذای خوشمزه درست کنه. یک غذای رنگارنگ با استفاده از پاستا، بروکلی، گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل؛ ساده اما بسیار خوشمزه. در پایان و هنگام غروب جینو برای دیدار و گفتوگو با مردم به بندر شهر میره.
قسمت 5 : کامپانیا همون ناحیهایه که او در اون بزرگ شده و خانوادهاش هم هنوز در اون جا زندگی میکنند. شهر گرانیانو در این ناحیه به خاطر پاستاهایش مشهور است. شهری خاص که به شکلی طبیعی بهترین محل برای تهیه پاستاست. او به دیدار یکی از کارخانههای قدیمی تولید پاستا میره؛ جایی که خانمهای محلی به او یاد میدهند که چگونه با دست یک نوع خاص از پاستا به نام فوسیلی دراز رو درست کنه. پاستا اما تنها غذای مشهور گرانیانو نیست. در بالای کوههای بلندی که شهر رو احاطه کردهاند، باغهای گیلاس قرار دارند. قرمزترین گیلاسی که جینو تا به حال دیده. او از درختان گیلاس بالا میره تا برای تهیه دسر خود گیلاس تهیه کنه. سپس او در گوشهای از باغ گیلاس مشغول درست کردن تیرامیسو میشود؛ تیرامیسو با استفاده از گیلاس، ماسکارپونه خامهای وانیلی و لیکور گیلاس. جینو پیش از ترک شهر میخواهد برای نخستین بار برای خانواده ایتالیایی خودش آشپزی کند: پاستای افسانهای گرانیانو با سس آرابیاتا و ماهی آزاد.
قسمت 6 : جینو در آخرین سفر خودش به پولیا سفر میکنه. او به عنوان یک آشپز همیشه در جستوجوی غذاهای فوقالعاده است و این بار پاداشش رو در آلتامورا میگیره؛ جایی که به خاطر نانهای تاریخیاش مشهوره. جینو به یک نانوایی میره که هنوز آتش تنورش با سوزوندن چوب بلوط فراهم میشه؛ تنوری نه تنها برای استفاده نانوایی بلکه همچنین برای پختن نانهای متعلق به خانمهای آلتامورا. جینو پیش از این که نان خودش رو در تنور این نانوایی درست کنه، از اون جا نخواهد رفت. باسیلیکاتا، فقیرنشینترین منطقه جنوب ایتالیا، مقصد بعدی اوست. در شهر قدیمی ماترا، او خوراک مردم فقیر رو امتحان میکنه. سپس جینو با استفاده از نان محلی یک نوع غذا از لوبیا همراه با نان تُست، حبوبات، گوجه فرنگی گیلاسی تازه روی بروسکتای ترد درست میکنه. جینو به پولیا باز میگرده و از شهر زیبای آلبربلو دیدن میکنه. جایی که در دوران کودکی برای گردش به اون جا میرفتند. خونههای عجیب ترولی با سقفهای مخروطی که گفته میشه مسکن اسمورفها بوده. او در بالای پشتبام یکی از خونههای آلببلو، از یک قرص نان روستایی، یک غذای سفری با سالامی، پنیر تند و مزههای مختلف همراه با کدو و سبزیجات کبابی درست میکنه.