تماشای مسابقات ورزشی : پیتزای شکلاتی میل دارید؟
در این قسمت با خوراکیهای جدیدی آشنا میشویم که میتوانید هنگام تماشای مسابقات بزرگ ورزشی در خانه و روی مبل میل کنید!
ابتدا به سراغ کره بادام زمینی و پیتزای شکلاتی خواهیم رفت و سپس از رستورانهای زنجیرهای «تی.جی.آی.فرایدیز»، که «هالوپینو پاپر» تولید میکند، بازدید خواهیم کرد… و در کارخانهی آبجوسازی «کریمور اسپرینگر» با «پیلسنر لات ناین» آشنا میشویم.
در ادامه برنامه با محصول غذایی دیگری به نام «چیلی چیپوتل» سیبزمینی شیرین» آشنا میشویم که که در کارخانهی «سان فلاور کیچن» تولید میشود…
هالوین : خوراکیهای مخصوص جشن هالووین هم عجیبوغریب و ترسناک هستند. در این قسمت با خوراکیهای مخصوص هالووین و طرز ساخت آنها در کارخانهها آشنا میشویم . از آبنباتهای چوبی عجیبوغریب با طعمهای مختلف مانند آبنبات با طعم ذرت یا آبنبات جوبی به اصطلاح «حالبهمزن»! گرفته، تا کلوچههای کرم کرهای لعابدار..
باربیکیوی خانگی : در این قسمت با اسرار خوراکیهایی آشنا میشویم که برای درست کردن باربیکیوی خانگی و کباب استفاده میشوند: از سسهای باربیکیوی «کتل بویز» و برگرهای خانگی گرفته تا آناناس کباب شده…
روز ملی کانادا : در این قسمت با اسرار ساخت خوراکیهای مخصوص روز ملی کانادا آشنا میشویم. از نوشیدنیهای «سزار» گرفته تا «تارت» کرهای که توسط «Wendel’s True Foods» تهیه میشود یا آبنباتهای شیرهی افرا که «Rheo Thompson» آنها را تولید میکند…
تعطیلات زمستانی : در این قسمت با اسرار خوراکیهای مخصوص تعطیلات زمستانی آشنا میشویم. از خوراکیهای مخصوص کریسمس گرفته تا عید «حنوکا» و مناسبتهای دیگر. کیک ایتالیایی «پنتونی» (مخصوص کریسمس)، شکلات خوشطعم انبه و نارگیل، (ویژهی جشن دیوالی) و آبنباتهای مخصوص عید «حنوکا» از جمله خوراکیهایی هستند که در این برنامه با اسرار تهیه آنها آشنا میشویم.
عشق : در این قسمت با اسرار ساخت خوراکیهایی آشنا میشویم که باعث میشوند ما احساس عشق بیشتری داشته باشیم: از شکلات کارامل سیب و فلفل نمکین گوست، تا فندق استرالیایی شکلاتی و ترشی مارچوبهی داغ جذاب… اگر با نامزد، دوست پسر یا دوست دخترتان قرار دارید این قسمت را از دست ندهید!…
روز شکر گزاری : در این قسمت با خوراکیهای ویژهی روز شکرگزاری و اسرار تهیهی آنها آشنا میشویم؛ خوراکیهایی مانند: کیک برنجی ترد به شکل قلب که توسط «لیدی فورچنز» تولید میشود، نوعی سس میوهای مخصوص که از «کرنبری» تهیه میشود، «پای» کدو تنبل و…
فیستا : در این قسمت به سراغ خوراکیهای مخصوص برخی مهمانی و جشنهای مذهبی میرویم تا با اسرار طرز تهیهی آنها در کارخانهها آشنا شویم؛ جایی که تلفیق تکنولوژی مدرن با سنتهای مکزیکی باعث خلق «تامال فلفل و پنیر» شده.
در ادامه با اسرار نوشیدنی تکیلای مارگریتا و چگونگی تولید روزانه ۲۴ میلیون چیپس با طعم «تورتیلا» و همچنین کلوچههای مخصوص مکزیکی (Too Good Gourmet)، آشنا میشویم که طعم مرکبات و پوششی از دارچین دارند.
شب فیلم دیدن : پاپ کورن، چیپس سیبزمینی، آبنباتهای ترد، و خوراکیهای دیگری که در هنگام تماشای فیلم مصرف میکنیم چطور تهیه میشوند؟ در این برنامه با اسرار تولید برخی از خوراکیهایی که در شب فیلم دیدن مصرف میکنیم آشنا میشویم. از جمله: بستنی ساندویچی، پاپ کورن، چیپس، آبنباتهای ترد و …
جشن تولد : شیرینی، بستنی کیک تولد، کیک تولد با طعمهای مختلف، پشمک، «پیناتا»ی شکلاتی و خوراکیهای دیگری که در جشن تولدها سرو میشوند، چطور تهیه میشوند؟…
در این برنامه به داخل کارخانههایی مانند «Joy Cone Company»، «Hammond’s Candy» و… که خوراکیهای مخصوص جشن تولد را تولید میکنند میرویم و با اسرار تهیهی این خوراکیها آشنا میشویم…
روز ولنتاین : چیزکیک شامپاین توتفرنگی، شراب گازدار، پاستاهای قلب شکل و … که از خوراکیهای مخصوص روز ولنتاین هستند چطور تولید میشوند؟
در این برنامه به داخل کارخانههایی مانند «Regina Noodle»، «Wow Factor Dessert» و … میرویم تا با رازهای تولید خوراکیهای ویژهی روز ولنتاین آشنا شویم.
عید پاک : تخممرغهای شکلاتی، شیرینیهای صورتی، آبنباتچوبیهای هویجی شکل و کلوچههای صلیبیِ داغ، از جمله خوراکیهای ویژهی روز عید پاک هستند. در این برنامه به داخل کارخانههایی مانند «British Baked Goods» ، «Hammond» و… میرویم تا با چگونگی تهیه خوراکیهای مخصوص روز عید پاک آشنا شویم…