آکاردئون
برای بیشتر از صد سال صدای عجیب در سراسر درهها از شهر کوچیک ایتالیایی در Castelfidardo جاری بود. بعضی میگویند اژدهایی که آسم داره در زیر شهر زندگی میکنه. بعضی میگویند اینجا اجرا کننده خیابانیای بازنشسته روزهای آخر زندگیشو میگذرونه. اما در حقیقت اون صدای ۲۰۰۰۰ آکردئونی هست که داره کوک میشه. از آنجا که Castelfidardo پایتخت آکردئون جهان هست با بیش از ۳۰ کارگاه بهترین جعبههای فشرده دنیا را دست ساز میکنند. یکی از قدیمیترین شرکتها Scandalli هست، که ریشهاش بر میگرده به Paolo Soprani، مردی که هنر ساخت آکاردئون را ۱۵۰ سال پیش به شهر آورد. هشت روز، یک جین صنعتگران ماهر و ۱۵۰۰۰ اجزای جدا احتیاجه تا یک آکاردئون ساخته بشه، برای همین جای تعجب نیست که بهترین ساز Scandalli برای ۲۰۰۰۰ دلار به فروش میرسه.
واسابی
واسابی برای ژاپنیها مثل خردل برایهات داگ و ترب کوهی برای گوشت گاو کبابی، چاشنی خوراک ملی شون هست و این تصادفی نبود که واسابی یه جایگاه مشابه در خوراک ژاپنیها داره چون اون حاوی ترکیبی مشابه به سینیگرین که به خردل و ترب کوهی تندیش رو میده هست. مزرعه دیو در پایین درههای آلپ ژاپنی، یکی از بزرگترین منطقههای رشد واسابی کشور هست. در اینجا آب تمیز کوه اونها رو آبیاری میکنه در حالی که چشمههای آب گرم زمین رو در حرارت دائمی نگه میدارند. آنها سالانه بیشتر از ۳۰۰ تن واسابی رو تولید میکنند، که نه فقط روی پوست کوسه رنده میشه برای سس واسابی بلکه به نان، شکلات و حتی بستنی هم اضافه میشه. شما با چیزی واسابی میخواهید؟ پس اون رو دارید.
فراخوانهای اردک
قبل از طلوع آفتاب یک صدای ملایم اردک در سراسر زمینهای باتلاقی فلوریدا جاری میشه. آیا اون مرغابی وحشیه؟ آیا اردک دم پهنه؟ نه اون کاراگاه خصوصی، شکارچی، و سازنده فراخوان اردک، Chuck Echenique هست. چاک با دقت فراخوان اردک را از چوب و نی میسازه، چیزی شبیه ساکسیفون کوچیک و مثل یه ساکسیفون صدای که در میاره نتیجهاش به مهارت نوازندهاش بستگی داره. به همین دلیل هست که وقتی آفتاب روی زمینهای باتلاقی طلوع میکنه، اردکها به چاک هجوم میآورند.