توضیحات : غذاهای مختلف چه تاثیری روی ذهن ما دارند و مغز ما آنها را چگونه تجربه می کند؟ چرا برای خوردن بعضی از غذاها ولع و اشتهای بیشتری داریم و به برخی دیگر علاقهی کمتری داریم؟
اگر غذاهایی را که میخوریم زیر میکروسکوپ نگاه کنیم منظرههای عجیب و غریبی میبینیم اما همین مناظر عجیبوغریب هستند که باعث میشوند از خوردن غذا لذت ببریم… «مایکل موزلی» و «جیمز وانگ» در این برنامه به ما نشان میدهند از نظر علمی غذاهای مختلف چه تاثیری روی مغز ما میگذارند. آنها به کشورهای مختلف سفر میکنند تا با استفاده از تکنولوژی پیشرفته به رموز غذاهای مورد علاقهی ما پی ببرند و با استفاده از تصویرسازی تخصصی و پیشرفته کامپیوتری ما را تا سطح مولکولی به درون غذاهای خوشمزه ببرند و با پرده برداشتن از تمایلات زیستی عمیقی که در وجود همه ما نهفته است نشان بدهند چگونه غذا، این دنیای سرشار از فرآیندهای شیمیایی، عطر و طعم و مواد مغذی،… توانایی ساختن بدنهای ما و تحریک حواسمان را دارد…
نام مستند : علم خوشمزه خوراکی ها
نام انگلیسی : Food- Delicious Science
تعداد : 3 قسمت
زبان : دوبله فارسی
زمان هر قسمت : 50 دقیقه
کیفیت : HD 1080p – HD 720p (فوق العاده)
حجم هر قسمت : 309 – 581 مگابایت
فرمت :MKV