قسمت 1 – کره جنوبی (بخش اول) : این روزها غذا خوردن تنها برای شکم سیر کردن نیست بلکه یک نوع ابراز عشق است. راهی برای برقراری ارتباط. بعضی غذاها، سال ها و نسل هاست که در سراسر جهان دیده و خورده می شوند. در این بین اما کشورهایی هم هستند که غذاهایشان به تازگی همه گیر شده و دل همه را به دست آورده است و می توان گفت که در رقابت با آن قدیمی هاست.
با Bon Appetit Roxy به کرهٔ جنوبی، پرو و ویتنام سفر میکنیم جایی که غذاهای خوشمزه و بینظیر را می توان از طریق مردم و فرهنگشان تجربه کرد
قسمت 2 – کره جنوبی (بخش دوم): در قسمت دوم پدیده موکبنگ رو تجربه میکنیم، از یک راهب بودائی راز سالم خوردن را یاد میگیریم، به یا کاف حیوانات می رویم و در آخر، به یکی از حفاظت شدهترین جاهای دنیا در مرز کرهٔ شمالی سفر میکنیم
قسمت 3 – پرو (بخش اول) : در این قسمت به شهر لیما، پایتخت کشور پرو میرویم تا با رکسی غذاهای آمازونی را در کنار یکی از مشهورترین سرآشپزهای پرو امتحان کنیم.بعد از امتحان کردن بهترین قهوهٔ شهر و مزه کردن بستنیهایی با طعمهای جدید و جالب، به شهر کوسکو یکی از مرتفعترین نقطههای آمریکای جنوبی، برای دیدن سیب زمینیهای آبی و بنفش سفر میکنیم
قسمت 4 پرو (بخش دوم) : در قسمت دوم پرو Bon Appetit Roxy در کوهای آند رکسی یکی از قدیمی ترین راههای آشپزی، کورههای زمینی، پاچا مانکا رو تجربه میکنه. غذای ۷۰۰۰ ساله مردم این کشور، که به حیوان خانگی شبیه است رو می پزد و می خورد. در ادامه بر می گردیم به شهر لیما و در آنجا غذای ملی کشور را درست میکند، با بسیاری از آشپزهای سرشناس به خصوص ستاره دنیای آشپزی Gaston Acurioدیدن میکند ،
قسمت 5 – ویتنام (بخش اول) : در کشور ویتنام هستیم و رکسی میخواهد از شمال تا جنوب این کشور را سفر کند و ما را با غذاهای خوشمزه، متفاوت و حتی کمی عجیبش آشنا کند.در شهر هانوی پایتخت کشور قهوه تخم مرغ درست میکند , یوگای خنده رو تجربه کرده , غذاهای سنتی بسیاری را می پزد و میخورد. ما را به هوی اان , رمانتیک ترین شهر آسیا می برد تا آنجا غذاهای خیابانی یا Street food را امتحان کند.
قسمت 6 – ویتنام (بخش دوم) : در قسمت دوم Bon Appetit Roxy ویتنام از یکی از با جذبه ترین معلم های آشپزی، غذاهای سنتی شهر هوی ان رو یاد میگیریم . رکسی ما را به شهر هو چی مین سیتی میبره و ما را با تاریخچه پیچیاشون آشنا میکند.و در آخر با موتور به جایی خواهد رفت که غذاهای جدیدی از جمله حشرات زنده را که از خوردنشان ترسی ندارد را امتحان کند.