از تولید تا مزه با دوبله فارسی – غذا و بیسبال

ا

az-tolid-duble

 

توضیحات : از چیزبرگر و سیب‌ زمینی سرخ‌ کرده گرفته تا غذاهای فوریِ مکزیکی یا چینی. برنامه‌ ی فناوری غذا به مجری‌ گری بابی بوگنار، یکی از چهره‌های کهنه ‌کار صنایع غذایی، به گوشه و کنار دنیا سفر کرده و ما رو با رازهای غذاهای مورد علاقه ‌مون آشنا می‌کنه .
اون در این مسیر، دنیای پنهان در ورای هر لقمه رو آشکار کرده، ما رو با تاریخچه ‌ی شگفت ‌انگیز غذاها آشنا کرده و از نزدیک نشون ‌مون می‌ده که مواد اولیه چطور تهیه می‌شن، در کنار هم قرار می‌گیرن و غذاهایی رو بوجود میارن که همه‌ ما دوست ‌شون داریم.
بوگنار در تمام طول عمرش با غذا و در کنار غذا زندگی کرده و در برنامه‌ ی تکنولوژی غذا با سر زدن به گوشه و کنار آمریکا، به دنبال منشأ و رازهای تولید غذاهای مورد علاقه‌ ی ما می‌گرده.
آیا تا بحال فکر کردین که چطور سس سویا رو در اون پاکت ‌های کوچک می‌ریزن یا اینکه جعبه‌ های پیتزا از کجا اومدن؟ پس آماده باشید تا با هم به سفری به دور دنیا بریم و ببینیم مواد اولیه از گوشه و کنار دنیا چطور در کنار هم قرار می‌گیرن تا غذاهای ما رو بوجود بیارن.

 

نام مستند :از تولید تا مزه (Food Tech
)

نام این قسمت :غذا و بیسبال
زبان : دوبله فارسی
زمان : 45 دقیقه
حجم : 250 مگابایت
کیفیت : 576p (عالی)
فرمت :MKV

 

خلاصه داستان این قسمت
 
مجری برنامه، بابی بوگنار، به یاکیما والی در ایالت واشنگتن سفر می‌کند تا به کشاورزان آن منطقه در کشت محصولی کمک کند که به ‘ادویه آبجو’ مشهور است. او در میشیگان کشف می‌کند که پرورش نژادی خاص از ذرت پاپ‌کورن برای تولید کرکر جک، چه اهمیت کلیدی‌ای دارد؟

او در آرکانزاس، به ما نشان می‌دهد که دلیل یکسان بودن شکل تمامی هات‌داگ‌ها در واقع خمیر چوب است. بابی در میزوری کشف می‌کند که چه ماده‌ای باعث پاک نشدن لکه سس خردل روی لباس‌ها می‌شود. همچنین این برنامه غذاهای استانداردی را بررسی می‌کند که در استادیوم‌های بیسبال مصرف می‌شوند.

 

 

تماشای بخشی از این قسمت (کلیک کنید)
 
بخشی از این مستند رو در آپارات مشاهده کنید

http://www.namasha.com/v/nUmhfbaa
 

 
خرید لینک دانلود (کلیک کنید)
 
 
 
 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *