از تولید تا مزه با دوبله فارسی – غذاهای مکزیکی

ا

az-tolid-duble

 

توضیحات : از چیزبرگر و سیب‌ زمینی سرخ‌ کرده گرفته تا غذاهای فوریِ مکزیکی یا چینی. برنامه‌ ی فناوری غذا به مجری‌ گری بابی بوگنار، یکی از چهره‌های کهنه ‌کار صنایع غذایی، به گوشه و کنار دنیا سفر کرده و ما رو با رازهای غذاهای مورد علاقه ‌مون آشنا می‌کنه .
اون در این مسیر، دنیای پنهان در ورای هر لقمه رو آشکار کرده، ما رو با تاریخچه ‌ی شگفت ‌انگیز غذاها آشنا کرده و از نزدیک نشون ‌مون می‌ده که مواد اولیه چطور تهیه می‌شن، در کنار هم قرار می‌گیرن و غذاهایی رو بوجود میارن که همه‌ ما دوست ‌شون داریم.
بوگنار در تمام طول عمرش با غذا و در کنار غذا زندگی کرده و در برنامه‌ ی تکنولوژی غذا با سر زدن به گوشه و کنار آمریکا، به دنبال منشأ و رازهای تولید غذاهای مورد علاقه‌ ی ما می‌گرده.
آیا تا بحال فکر کردین که چطور سس سویا رو در اون پاکت ‌های کوچک می‌ریزن یا اینکه جعبه‌ های پیتزا از کجا اومدن؟ پس آماده باشید تا با هم به سفری به دور دنیا بریم و ببینیم مواد اولیه از گوشه و کنار دنیا چطور در کنار هم قرار می‌گیرن تا غذاهای ما رو بوجود بیارن.

 

نام مستند : از تولید تا مزه (Food Tech)
نام این قسمت : غذاهای مکزیکی ‌
زبان : دوبله فارسی
زمان : 45 دقیقه
کیفیت : HD 1080p – HD 720p (فوق العاده)
حجم : 415 – 700 مگابایت
فرمت :MKV

 

خلاصه داستان این قسمت
 

آمریکایی ها هر سال بیش از 85 میلیارد عدد تورتیلا مصرف میکنن و غذای مکزیکی در آمریکا محبوبیت زیادی داره
اما آیا میدانستید که الاغ نقش مهی در تهیه تکلیلا داره ؟
تا حالا فکر کردین که لوبیای دوباره سرخ شده رو واقعا چندبار سرخ میکنن ؟ یا اینکه امواج صوتی چه ربطی به گواکامولی دارن ؟
در این قسمت مجری این برنامه از مرزهای جنوبی آمریکا عبور میکنه و به یک هنرمند مسن کمک میکنه تا از سنگ فشانی یک ظرف آشپزخانه خلق کنه

 

 

تماشای بخشی از این قسمت (کلیک کنید)
 
بخشی از این مستند رو در آپارات مشاهده کنید

http://www.aparat.com/v/EANKb
 

 

خرید لینک دانلود (کلیک کنید)
 
 
 
 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *