قسمت 1 : هتل شکلات به پشت دیوارهای بزرگترین کارخانهی شکلاتسازی مستقل بریتانیا میرود. در این مستند دو قسمتی، به درون کارخانهای میرویم که روزانه یک میلیون قطعه شکلات تولید میکند و گروهی از شکلاتسازهای خبره را دنبال میکنیم که شکلاتهای تازهای میسازند و خلق میکنند.
قسمت 2 : شکلاتسازها اکنون ابداع تازهی خود «لیدی مارمالاد» را آمادهی عرضه به پنل سختگیر چشندگان میکنند به این امید که تاییدشان را برای تولید و عرضهی عمومی آن به دست بیاورند. همچنین خواهیم دید که این کارخانه چگونه هر ساله برای فصل داغ فروش شکلات خود را آماده میکند. از مزارع داغ و آفتابی کاکائو در سواحل کارائیب، تا قفسههای فروشگاههای شیک در خیابانهای لندن، این داستان پشتپردهی هتل شکلات است.