آلبرت آناستازیا : در این قسمت با اسرار یکی از بیرحمترین خلافکارها و سرکردههای باند مافیا در تاریخ آمریکا به نام «آلبرت آناستازیا» آشنا میشویم. او و اعضای باندش مسئول قتلهای زیادی در یکی از خشنترین دوران تاریخ آمریکا هستند. «آلبرت» یک فرد «سایکوپات» و بیمار روانی بود.
آل کاپون : در این قسمت از «اسرار مافیا» با یکی از مشهورترین گانگسترهای تاریخ آمریکا به نام «آل کاپون» آشنا میشویم که سردمدار قتلهای برنامهریزیشده و نماد قانونشکنی در آمریکا بود و همیشه در صدر خبرها قرار داشت. دولت آمریکا سرانجام توانست او را دستگیر کند و او در زندان دچار بیماری روانی شد و ماههای آخر زندگیاش را در بیمارستان روانی گذراند.
آرنولد روسستاین: در این برنامه با «آرنولد روسستاین» سرکرده و بنیانگذار باندهای مافیای آمریکایی و جرایم سازمانیافته در سالهای دههی ۱۹۲۰ آشنا میشویم که الگوپی برای «بیزینس» از راه خلافکاری و باندبازی بود. او کسی بود که خلافکاری را به راهی برای پول درآوردن تبدیل کرد.
باگزی زیگل : در این قسمت از «اسرار مافیا» با «باگزی زیگل» یک تبهکار یهودی که یک قاتل خوشتیپ و کاریزماتیک بود آشنا میشویم. او رویاهای بزرگی داشت و بسیار فعال بود. او تصمیم داشت یک قطب بزرگ قمار در صحرای نوادا تاسیس کند اما در ادامهی فعالیتهایش کم کم شروع به زیر پا گذاشتن قوانین مافیا کرد که در نهایت هم بهای سنگینی برای این کار پرداخت.
داچ شولتز : در این قسمت از «اسرار مافیا» با «داچ شولتز» یکی از سرکردههای باندهای مافیا در منطقه نیویورک آشنا میشویم. او در روزهایی که مصرف الکل در ایالات متحده ممنوع بود (از سال ۱۹۲۰ تا ۱۹۳۳) با قاچاق مشروبات الکلی در برابر این قانون ایستاد اما در ادامه وقتی که او یک دادستان ایالتی را به مرگ تهدید کرد، بقیه اعضای باند حاضر به انجام این کار خطرناک نشدند…
جویی گالو : در این قسمت از «اسرار مافیا» با داستان «جویی گالو» مشهور به «جو»ی دیوانه آشنا میشویم. «جو» یک قاتل روانی و یک تبهکار یاغی بود. او یک خلافکار عصبی و خشن بود که تصمیم داشت به هرقیمتی به اهدافش برسد. «گالو» با دولت آمریکا در همهی عرصه ها میجنگید و در حقیقت باعث یک تحول انقلابی در باندهای مافیا شد البته تا پیش از آنکه با گلوله به قتل برسد…
جوزف ماسینو : در این برنامه با داستان «جوزف ماسینو» مشهور به «Last Don» آشنا میشویم. او خلافکاری بود که هر کسی را که قانون «اومرتا» را میشکست، نابود می کرد. قانون «اومرتا» در بین مافیا یعنی کسی حق ندارد علیه شخص دیگر به قانون مراجعه کند. برای این سرکردهی مافیا وفاداری به خانواده و رعایت قانون سکوت مهمترین و باارزشترین چیز بود.
پلیسهای تبهکار: ددر این برنامه با داستان پلیسهایی آشنا میشویم که در اداره پلیس نیویورک سیتی وابسته به باندهای مافیا بودند.
در سالهای دهههای ۸۰ و ۹۰ باندهای مافیا مشغول انجام جرایم سازمان یافته زیرزمینی در نیویورک بودند. اما شواهد و مدارک نشان داد که پس از آن، باندهای مافیا پا را از این هم فراتر گذاشته و حتا افرادی هم در اداره پلیس نیویورک سیتی دارند. حالا گروهی از کارآگاهان زبده باید کشف کنند که چه کسانی در اداره پلیس نیویورک از افراد نفوذی مافیا هستند.
سانتو ترافیکانته: در این قسمت از «اسرار مافیا» با داستان «سانتا ترافیکانته» آشنا میشویم که رییس یکی از باندهای مافیا و مسئول جرایم سازمان یافته در فلوریدا و کوبا بود. او نفوذ زیادی بر همهی کازینوهای کوبا داشت اما انقلاب کوبا تمام رویاها و برنامههای او را نابود کرد و نتیجهی آن یک همکاری مخفیانه میان این گانگستر و «سی آی ای» و همینطور یک ترور نافرجام بود.
وینسنت جایگانته: در این برنامه با داستان «وینسنت جایگانته» مشهور به «چین» آشنا میشویم که یک تبهکار ایتالیایی آمریکایی بود. او در ابتدا بوکسور بود و پس از آن وارد باندهای مافیا شد. «جایگانته» با تظاهر به دیوانگی ماموران و مقامات را فریب میداد و بالاخره توانست به قدرتمندترین تبهکار نیویورک تبدیل شود. سرانجام «اف بی آی» تصمیم گرفت به هر قیمتی او را نابود کند. اما آیا ممکن است او توانسته باشد در آخرین لحظه فرار کند؟