فصل اول :
قسمت 1 (هتل مارینا بی سندز ) : در اولین قسمت از این برنامه به مالزی سفر میکنیم تا با یکی از بزرگترین هتلهای جهان و همچنین زندگی روزانهی کارکنان آن آشنا شویم : هتل «مارینابِی سندز» که ۹۵۰۰ نفر در آن مشغول کار هستند. حدود یک میلیون نفر در هر سال مهمان این هتل هستند. هزینهی ساخت این هتل ۳/۵ میلیارد پوند و بخشی از طرح دولت برای افزایش درآمدهای برابری جذب توریست بوده. استخر شنا که در بالای آن قرار دارد یکی از شاهکارهای معماری جهان است. در این هتل شصت رستوران وجود دارد؛ از رستوران برزیلی، چینی و فرانسوی گرفته تا رستوران ژاپنی که در هر سال پذیرای حدود چهل میلیون مهمان هستند. پارکینگ این هتل ۲۰ کیلومتر مربع مساحت دارد. این هتل هشت وعده غذایی دارد که در پنج منوی مختلف ارائه میشود و برای شام هر شب حدود ۱۴۰۰ نفر میهمان دارد…
قسمت 2 (هتل مشپیلاج) : در دومین قسمت از این برنامهی دیدنی همراه «جایلز» و «مونیکا» به کشور اکوآدور سفر میکنیم تا در جنگلهای مشهور ایری آنجا از هتل مدرن «مشپیلاج» دیدن کنیم. این هتل ده میلیون دلاری مجهز به یک تله کابین جنگلی است که به «پرواز اژدها» موسوم است. مهمانان می توانند با سوار شدن در این تله کابین از ارتفاع حدود ۲۰۰ متری حدود ۱/۶ کیلومتر از جنگل را طی کنند و با حیات وحش بینظیر آن آشنا شوند. این هتل توسط شهردار سابق «کیتو» در منطقه ای که قبلن در اختیار یک شرکت چوب بری بوده، تاسیس شده.
۷۰ درصد کارکنان این هتل بومی همان منطقه هستند که تا پیش از کار در هتل شکارچی یا چوببُر بوده اند. این منطقه آرام، ساکت و باشکوه در ارتفاع ۹۰۰ متری بالای دریا قرار دارد و از معدود مناطق جهان است که تنوع زیستی شگفتانگیزی دارد.
در این سفر «جایلز» و «مونیکا» با مشکلات و چالشهای ارائهی خدمات در بالاترین سطح در میان طبیعت وحشی و در منطقهای دورافتاده با زمینهای گلآلود و هوای بسیار مرطوب آشنا میشوند. رطوبت شدید بزرگترین «دشمن» این هتل محسوی میشود. از غذاهای محبوب مردم اکوادور خوکچه هندی است که با طرز تهیهی آن آشنا خواهیم شد.
در این برنامه همچنین همراه با زیستشناس مستقر در هتل با گونههایی از موجودات آشنا می شویم که ۳۰ سال است تصویری از آنها تهیه نشده. این هتل لوکس در دل طبیعت وحشی در همان حال که خدماتی با کیفیت هتلهای پنج ستاره ارائه میکند، مکانی است برای ترویج «اکوتوریسم» که می تواند هزاران گونه موجودات زمین را از خطر انقراض حفظ کند…
قسمت 3 (هتل جیرف منر) : در سومین قسمت از این برنامهی دیدنی همراه با «جایلز» و «مونیکا» از هتل منحصربهفرد «جیرف منر» دیدن میکنیم؛ این هتل در کنیا و در نزدیکی پارک ملی نایروبی قرار دارد که در سال ۱۹۳۰ (زمانی که کنیا هنوز مستعمرهی بریتانیا بود) به سبک اسکاتلندی ساخته شده. در این هتل زرافهها، کارکنان و مهمانان هتل با هم همزیستی دارند. «تانیا کارهارتلی» مدیر این هتل و از چهارمین نسل کنیاییهایی است که تمام عمر در اینجا زندگی کردهاند. صبحانهی این هتل با تمام هتلهای دیگر فرق دارد چون زرافهها هم هنگام صبحانه به مهمانان این هتل ملحق میشوند. بعضی از اتاقهای این هتل هم به نام زرافهها نامگذاری شده. «مونیکا» هم با «دیوید»، سرآشپزی که هفت سال است در این هتل صبحانههای عالی درست میکند، دیدار میکند…
در ادامه آنها از واحهی «سساب» در کرانهی رود «واسا» دیدار میکنند که مالکیت آن در اختیار مردم «سامبورو» است.
«سامبورو»ها در حقیقت مالکان اصلی این هتل نیز هستند و این هتل بخشی از درآمدش را به آنها پرداخت میکند. همچنین حدود ۷۵ درصد کارکنان هتل نیز از مردم «سامبورو» هستند. این هتل سالانه بیش از هفت هزار مهمان دارد که برای هر شب بین ۵۰۰ تا هزار دلار هزینه میکنند. مهمانان برای رزرو اتاق در این هتل باید از یک سال پیشتر اقدام کنند…
قسمت 4 (هتل رویال منصور) : همراه با «جایلز» و «مونیکا» برای دیدار از هتل «رویال منصور» به مراکش سفر میکنیم. هتل «رویال منصور» که با مرکز شلوغ و پرهیاهوی شهر فاصلهی خیلی کمی دارد، مانند یک بهشت آرام و دلانگیز است که از ۵۳ اقامتگاه جداگانه به نام «ریاض» تشکیل شده. مراکش یکی از زیباترین کشورهای شمال آفریقا است که زمانی پایتخت یک امپراتوری بوده. پادشاهان مراکشی قرنها از این شهر به عنوان ویترینی برای نشان دادن فرهنگشان به دنیا استفاده کردهاند و محمد ششم، پادشاه فعلی این کشور با هدف احیای این سنت با بودجهی نامحدود دست به ساخت این هتل زده؛ هتلی که حالا پذیرای رهبران جهان، افراد سرشناس و میلیاردرها است. این هتل لوکس توسط بهترین هنرمندان آنجا ساخته شده که در آن قالیچههای ابریشمی و لوسترهای باشکوه و گران قیمت وجود دارد. یکی از دلایل شهرت این هتل توجه بسیار زیاد به جزئیات است که مهانان با دیدن آنها تجربهای استثنایی بهدست میآورند. در این سفر «مونیکا» توسط یکی از خدمه تجربهای منحصربهفرد به دست میآورد: عشقورزی به پردهها! پردههایی که به تعداد ۳۵۰ جفت در این هتل وجود دارد و هر کدام از آنها باید توسط دست مهمانان با شیوهای خاص لمس شود… از ویژگیهای دیگر این هتل باغهای آن است. درختان و گیاهان این باغ بر روی شبکهای از تونلها کاشته شدهاند. این تونلها با مهندسی پیشرفته طوری طراحی وساخته شدهاند تا بتوانند وزن درختهای نخل را که هرکدام از آنها حدود نیم تن است، تحمل کنند…
قسمت 5 ( جزیره فوگو) : در پنجمین قسمت از این برنامهی دیدنی همراه «جایلز» و «مونیکا» به جزیرهی دورافتادهی «فوگو» در ساحل شرقی کانادا و بالاتر از «نیوفاندلند» سفر میکنیم. این جزیرهی کوچک ۲۴ کیلومتر طول دارد و آبوهوای چندان خوبی هم ندارد.
اما در این محل دورافتاده که همواره مورد هجوم توفان است، هتلی بیست میلیون پوندی وجود دارد. یک هتل انحصاری و گرانقیمت که شکل زاویهدار و ویژهای دارد.
برای سالها روغن ماهی مهمترین منبع درآمد ساکنان این جزیره بوده اما با توجه به قوانین جدید ماهیگیری در سال ۱۹۹۰، بیشتر ساکنان این جزیره آنجارا ترک کردند و به دنبال کارهای دیگر رفتند. در این سفر «جایلز» و «مونیکا» با «زیتا کاب» – دختر کوچکی که در همین اینجا بزرگ و حالا به یک فرد ثروتمند تبدیل شده – دیدار میکنند. در حقیقت ساخت این هتل تجملی رویای «زیتا» و خانوادهاش بوده. این هتل حالا پذیرای مهمانان مشهور از سراسر جهان است. در ادامه «مونیکا» با «نورم»، یک راهنمای محلی همراه میشود تا بیشتر با شرایط این جزیره، غذاها و محصولات تولیدی آن، آشنا شود. در این منطقه در اکتبر هر سال فستیوالی به نام «پتریج بری» برگزار میشود که گوناگونی و تنوع انواع میوههای خانوادهی توت در آن جشن گرفته میشود. البته این فستیوال امسال با یک مراسم عروسی نیز همزمان شده …
قسمت 6 (هتل یخی): جایلز» و «مونیکا» با به همراه داشتن تجهیزات گرمایی به ۲۰۰ کیلومتر بالاتر از مدار قطب شمال سفر میکنند تا از یک هتل مشهور به نام «هتل یخی» دیدن کنند. آنها وارد دنیای جادویی و شگفتانگیز برف، یخ، رنگ آبی سرد و آسمان صورتی رنگ میشوند: نور شگفتانگیز آفتاب قطبی، برفی که مانند الماس میدرخشد و جنگلهای بیانتها که مناظری شگفتانگیز و غیر قابل توصیف به وجود میآورد.
بیست و هفت سال است که در این منطقه هتلی فوقالعاده عجیب و نامتعارف، با زیباییای خیرهکننده، که از برف و یخ اطراف ساخته شده برپا میشود. در این هتل برای اولین بار از لوسترهای یخی استفاده شده، و همینطور یک بار یخی هم در آنجا وجود دارد.
در این برنامه در حالی که دو ساعت به بازگشایی این هتل مانده همراه با «جایلز» و «مونیکا» با عوامل و دستاندرکاران آمادهسازی این هتل همراه میشویم. فکر اصلی ساخت این هتلهای یخی به سال ۱۹۹۱ و زمانی بازمیگردد که یک کارآفرین سوئدی به نام «اینوار برگفست» تصمیم میگیرد برای نمایش آثار بومیان سرزمینهای شمالی یک گالری یخی بسازد. و هنگامی که کارگران شبها در همان محل میخوابند به صورت اتفاقی این بنا به هتل یخی تبدیل میشود. البته ساختمان این هتلها با فرارسیدن بهار و در ماه آوریل ذوب میشوند و چیزی به غیر از یک نهر آب سرد از آنها باقی نمیماند…
در این سفر همچنین با غذاهایی که از محصولات محلی تهیه میشوند آشنا میشویم و همچنین «جایلز» و «مونیکا» زندگی در دمای منفی ۱۸ درجه و خوابیدن در اتاق خواب های بسیار سرد را تجربه میکنند…
فصل دوم :
قسمت 1 : در اولین قسمت از این برنامهی سرگرمکننده و آموزنده همراه با «جایلز» و «مونیکا» به یکی از قلمروهای فرادریایی فرانسه در جنوب اقیانوس آرام در جزیرهی «Tetiaroa» سفر میکنیم تا با یکی از لوکسترین هتل های جهان آشنا شویم.
این هتل پنج ستاره ی زیبا در منطقه ای قرار دارد که با مرجانهای زیبای دریایی احاطه شده و بهای هر شب اقامت در آن یازده هزار پوند است. در این برنامه همچنین با اقداماتی که برای حفظ محیط زیست موجودات دریایی انجام شده نیز آشنا میشویم. برای رمزگشایی از اسرار این هتل منحصربهفرد با ما همراه باشید.
قسمت 2 : در دومین قسمت از این برنامه همراه با «جایلز» و «مونیکا» به کشور عمان سفر میکنیم از «Anantara Al Jabal Al Akhdar» دیدن کنیم. این، بلندترین هتل پنج ستاره در خاورمیانه است که به شکل جالبی سنتهای محلی را با ذائقهی سبک مدرن ترکیب کرده است. معماری این هتل به شکلی است که تداعیکنندهی قلعههای باستانی عمان است. این هتل دوهزار متر بالاتر از سطح دریا قرار دارد و در لبهی دره ای عمیق و بسیار زیبا قرار گرفته. در ادامهی برنامه خواهیم دید که «جایلز» آواز خواندن و نواختن سازهای کوبهای را یاد میگیرد و آنها به همراه افراد محلی از شیبهای تند و مناطق کوهستانی عبور میکنند.
قسمت 3 : در این برنامهی دیدنی و جذاب همراه با «مونیکا» و «جایلز» به دامنههای کوههای آلپ در سوییس سفر میکنیم. این یک سفر بسیار متفاوت است سفر توریستی همراه با سلامتی و تندرستی! در این هتل لاکچری و زیبا نهتنها رستورانهای متعددی وجود دارد بلکه امکانات ورزشی با استانداردهای المپیک هم در آن وجود دارد. از امکانات دیگر این هتل، یک کلینیک بسیار پیشرفته است که هشتاد نفر پرسنل دارد. این افرا همه گونه خدمات به مشتریان ارائه میکنند: از خواب درمانی تا مشاوره تغذیه و حتا عمل جراحی. موقعیت این هتل در طبیعتی بسیار زیبا قرار دارد که قرنها است افراد مختلف را به خود جذب کرده است. در ادامهی برنامه همچنین «جابلز» و «مونیکا» با آب معدنی مشهور آنجا که به طلای آبی مشهور است آشنا میشوند. در این سفر هیجانانگیز به سوییس با ما همراه باشید.
قسمت 4 : در این قسمت به ایرلند سفر میکنیم تا با قلعهی قدیمی و باستانی «اشفورد» آشنا شویم. این قلعه در ۳۵۰ هکتار ساخته شده که ۸۰۰ سال پیش توسط خانوادهی آنگلو نورمن «De Burgo» بنا نهاده شد و بعدها به خانهی خاندان «Guinness» تبدیل شد. در این برنامه «جایلز» با کمک یک کارشناس تاریخ هتل به نام «Fintan» در یک سفر تاریخی در طول قرون و اعصار، با برخی از اسرار این قلعه و اتفاقاتی که برای آن افتاده آشنا میشود و کشف میکند که چطور این قلعهی تاریخی بعدها به یک هتل لاکچری تبدیل شد.
در سال ۲۰۱۱، و پس از اینکه این هتل با هزینهی ۵۰ میلیون پوند مرمت شد، میرفت تا مدعی عنوان بهترین هتل جهان باشد. «جایلز» و «مونیکا» همچنین خیلی زود متوجه میشوند که راز موفقیت این هتل در حقیقت کارکنان خوب آنجا و همینطور جامعهی افرادی است که با آن در ارتباط هستند. افراد و خانوادههای زیادی با این هتل در ارتباط هستند و حتا برخی از خانوادهها برای نسلهای متمادی در این هتل کار کردهاند. مدیر این هتل، «توماس»، کلاسهایی برای کارکنان و خدمهی هتل برگزار میکند تا آنها با شیوه مهمانداری و مهماننوازی ایرلندی آشنا شوند. در ادامهی برنامه «جایلز» و «مونیکا» از بخشهای دیگر هتل مانند آشپزخانه، سلاحهای شکار، رستوران و اتاقهای آن نیز دیدن میکنند.
قسمت 5 : در این قسمت به آفریقای جنوبی سفر میکنیم تا با دو هتل کاملا متفاوت و حتا متضاد آشنا شویم. «سیلو» نام هتلی است که با زیبایی شناسی صنعتی شیک و مدرن در قلب «کیپ تاون» ساخته شده. این هتل را در محلی ساختهاند که قبلا یک سیلو بوده. ساخت این هتل توسط یک طراح بریتانیایی به نام «توماس هدرویک» انجام شده که ۹۶ پنجرهی زیبا و خیرهکننده به آن اضافه کرده است؛ پنجرههایی که ساخت هر کدام از آنها ۵۰ هزار پوند هزینه داشته است. اما «جایلز» و «مونیکا» متوجه میشوند که نگهداری از برخی چیزهای بینظیر و استثنایی ممکن است در همان حال کار چالشبرانگیز و سختی هم باشد.در ادامه همچنین با توجه به بزرگترین خشکسالی قرن در «کیپ تاون» با محصولات پاککننده و تمیزکنندهی بدون آب اشنا میشویم که این هتل از آنها استفاده میکند.
قسمت 6 : در این قسمت به آمریکای جنوبی سفر میکنیم تا با یک هتل منحصربه فرد در «پوکن»، شیلی به نام «Hacienda Hotel Vira Vira» آشنا شویم. این هتل در یک پارک طبیعی به مساحت ۲۳ هکتار و در امتداد سواحل رود «Liucura» قرار گرفته و جالبتر از همه اینکه این هتل در نزدیکی یک آتشفشان فعال در رشتهکوههای آند قرار دارد که به طور مداوم گدازههای آتشفشانی و از آن خارج میشود.
در ادامه «مونیکا» و «جایلز» با صاحبان هتل، «کلودیا» و «مایکل» که اهل سوئیس هستند آشنا میشود. آنها کار و تجارت خود در اروپا را رها کردهاند تا به رویای همیشگیشان یعنی تاسیس یک هتل لاکچری و ماجراجویانه برسند.
زمین اطراف این هتل متعلق به اقوام «ماپوچه» از سرخپوستهای ساکن شیلی است و صاحبان هتل همکاری و رابطهی خوبی با آنها دارند. در ادامهی این برنامه با غذاهای بسیار لذیذ و ویژهی این هتل و طرز درست کردن آنها و همچنین با برخی از مناطق کهن و آثار تاریخی منطقهای که هتل در ان قرار گرفته و همینطور جاذبههای طبیعی آنجا مانند آتشفشان، آشنا میشویم.
قسمت 7 : در این قسمت از “دیدنی ترین هتل های جهان” که ویژه کریسمس است، (جایلز) و (مونیکا) به هتل (کولم) در (سنت موریتز) سفر می¬کنند. این هتل که در نزدیکی کوه (آلپ) در (سوئیس) واقع شده، موجب تولد صنعت گردشگری زمستانی، در 150 سال پیش شد. مالک هتل (کولم) یعنی (یوهانس بدروت) به مهمان¬های تابستانی هتل قول داد که اگه زمستان هم به این هتل آمدند و از اقامتشان لذت نبردند، تمام هزینه اقامتشان را خودش پرداخت خواهد کرد. مهمان¬ها در فصل زمستان سرازیر شدند و به این شکل، صنعت تفریحات زمستانی هم متولد شد. مدیران فعلی هتل (کولم)، که یکی از آنها در همین هتل متولد شده، سعی دارند تا با احترام به تاریخچه هتل، راهی برای جلب مهمانان جوانتر نیز پیدا کنند.